Koontisivu

Tiedätkö sen tunteen, kun useita tapahtumia on meneillään, ja haluaisit yksinkertaisen tavan koota ne yhteen paikkaan? Tässä astuu esiin koontisivu – tehokas työkalu monen tapahtuman samanaikaiseen myyntiin ja markkinointiin.

Brändäys ja linkitys

Koontisivulle voi tuoda brändisi täydessä loistossaan. Banneri, lyhyt kuvaus ja suorat linkit kotisivuille sekä sosiaalisen median kanaviin luovat yhtenäisen ja houkuttelevan esittelyn. Kävijät voivat löytää kaikki tapahtumasi yhdestä paikasta.

Markkinoinnin Tehokkuus

Koontisivu on markkinoinnin salainen ase. Ohjaa asiakkaasi suoraan koontisivulle, ja he löytävät helposti kaikki tarvitsemansa tiedot. Koontisivun linkki on pysyvä, joten sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvasta päivityksestä eri kanavissa.

Kenelle koontisivu sopii?

Koontisivu on ihanteellinen erityisesti tapahtumapaikoille, joilla on samanaikaisesti useita tapahtumia myynnissä. Myös teattereille tämä on loistava ratkaisu, kun kaikki näytökset voi löytää yhden kätevän linkin takaa. Tapahtuma sivu voidaan luoda kaikille joilla on useampia tapahtumia. 

Tapahtumien Koontisivu on yksinkertainen, mutta voimakas työkalu, joka tekee monen tapahtuman lippujen myynnistä ja markkinoinnista sujuvaa ja helppoa. Yksi linkki, kaikki tapahtumat – se on kuin avain monen oveen samanaikaisesti.

Liity järjestäjäksi

Luo biletti.fi järjestäjätili

Ota yhteyttä

Järjestäjille Soita

Mikäli asiasi koskee ostettuja lippuja, laitathan viestiä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@biletti.fi