Lipunluku applikaatio

Biletti Check-in, itse kehittämämme lipunlukuapplikaatio, lukee liput nopeasti ja vaivattomasti. Tämä innovatiivinen sovellus on saatavilla niin Android- kuin iOS-laitteille, ja sen käytettävyys ja tehokkuus tekevät siitä erinomaisen työkalun tapahtumajärjestäjille.

Nopea ja selkeä käyttökokemus

Biletti Check-in on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja selkeää käyttökokemusta. Sen intuitiivinen käyttöliittymä tekee lipunlukemisesta vaivatonta sekä nopeaa. Näet applikaatiosta luetun lipun lipputyypin. Sovellus näyttää myös reaaliaikaista tietoa siitä, kuinka monta lippua on vielä lukematta, mikä helpottaa sisäänpääsyn sujuvuutta.

Tuntikohtaista dataa lipunlukemisesta

Biletti Check-in ei ole vain työkalu lipunlukuun, vaan se on myös älykäs tietojen kerääjä. Sovellus tallentaa tuntikohtaista dataa lipunlukemisesta, mahdollistaen tapahtumajärjestäjälle syvällisen katsauksen osallistujien saapumiskäyttäytymiseen. Tämä antaa mahdollisuuden ennustaa tulevien tapahtumien osallistujien saapumisaikoja ja tehdä strategisia päätöksiä tapahtuman ja henkilöstön aikataulutuksen suhteen.

Universaali Käyttöönotto

Biletti Check-in on helposti saatavilla kaikille älylaitteille. Sovelluksen lataaminen käy vaivattomasti, ja sisäänkirjautuminen tapahtuu yksinkertaisesti järjestäjä sivulta löytyvillä käyttäjätunnuksilla. 

Tarvittaessa voitte myös vuokrata meiltä lipunluku laitteita.Liity järjestäjäksi

Luo biletti.fi järjestäjätili

Ota yhteyttä

Järjestäjille Soita

Mikäli asiasi koskee ostettuja lippuja, laitathan viestiä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@biletti.fi