Salainen lipunmyynti

Yhteisöllinen Lipunmyyntisivu

Haluatko rajoittaa lippujen myynnin vain oman yhteisösi jäsenille? Lipunmyyntisivu voidaan suunnitella siten, että se ei näy julkisesti Biletin sivulla, ja sinne pääsee ainoastaan jaetun linkin kautta. Näin varmistat, että lippuja hankitaan vain niille, jotka todella kuuluvat joukkoon.

Salaisella myynnillä voi käyttää usealla eri tavalla. Salainen myynti voi toimia myös normaalin tapahtumasivun rinnalla, mutta siten että lipuilla on eri hinnat, esimerkiksi edullisemmat liput omalle yhteisölle. Salaisella myynnillä voidaan myös toteuttaa ennakkomyynti, siten että sinne pääsee vain niistä kanavista joihin haluatte linkin jakaa. 

Salaisen myynnin tapahtumasivu vastaa kaikilta ominaisuuksiltaan julkista sivua. 

Helppous ja vaivattomuus

Salainen myynti ei tarkoita monimutkaista prosessia. Lipunmyyntisivun avulla voit hallita myyntiä sujuvasti, kun taas yhteisösi jäsenet voivat ostaa lippuja vaivatta ja luottamuksellisesti. Se on kuin yksityinen ovi tapahtumaasi, joka avautuu vain niille, joilla on avain.

Vahvista yhteisön sidettä

Tämä salainen myynti ei ole vain tapa myydä lippuja, vaan se myös vahvistaa yhteisön sidettä. Se luo yhteisen kokemuksen niille, jotka jakavat saman kiinnostuksen kohteen. Yhdessä jaettu salainen mahdollisuus vahvistaa yhteisöllisyyttä ja tekee tapahtumasta vieläkin merkityksellisemmän.

Liity järjestäjäksi

Luo biletti.fi järjestäjätili

Ota yhteyttä

Järjestäjille Soita

Mikäli asiasi koskee ostettuja lippuja, laitathan viestiä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@biletti.fi