Tapahtumasivu

Tapahtumasivu toimii keskeisenä tietolähteenä jokaiselle tapahtumalle, ja sen rooli ei rajoitu pelkästään lipunmyyntiin. Se on monipuolinen alusta, joka tarjoaa lipunostajille kattavat tiedot tapahtumasta ja samalla heijastaa brändisi persoonaa. Biletissä onkin mahdollisuus räätälöidä jokainen tapahtumasivu brändinne mukaiseksi, esimerkiksi värimaailmalla. Tarvittaessa räätälöityvä tapahtumasivu kokoaa kaiken tarvittavan tiedon yhteen paikkaan. Sivulle lisätään sijainti, ajankohta, tapahtuman kuvaus ja esiintyjätiedot, luoden kattavan käsityksen siitä, mitä tapahtuma pitää sisällään. Tapahtumasivu on kaksikielinen ja voit lisätä tapahtuman tiedot myös Englanniksi. 

Tapahtumasivua pystyy muokkaamaan koko lipunmyynnin ajan. Suosittelemmekin pitämään tapahtumasivun ajan tasalla koko lipunmyynnin ajan, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät aina ajankohtaisimmat tiedot. 

Tapahtumasivu kerää paljon kävijöitä, sekä lippujen ostajia, että mahdollisia ostajia jotka etsivät seuraavaa kiinnostavaa tapahtumaa. 

Järjestäjän Tiedot

Tapahtumasivu ei ole pelkästään tapahtuman esittely, vaan se toimii myös ikkunana tapahtuman järjestäjään. Sivulle lisätään järjestäjän sosiaalisen median kanavat ja mahdolliset linkit, joiden kautta kävijät voivat tutustua syvemmin tapahtuman taustoihin ja tekijöihin.

Kaikki järjestäjän tapahtumasivut voidaan myös linkittää koontisivulle, jolloin kaikki järjestäjän tapahtumat löytyvät samasta paikasta. Lue lisää koontisivuista.

Helppo lipun ostaminen

Lipun ostaminen tapahtumasivulta on vaivatonta ja suoraviivaista. Liput ovat suoraan ostettavissa tapahtumasivulta ja sinne lisätään myös lippujen mahdolliset lisätiedot. 

Erilaisia ipputyyppejä voi olla rajattomasti ja niiden myyntiä pystyy tarvittaessa myös ajastamaan. Näin pystyt helposti toteuttamaan esimerkiksi edullisemmat early-bird liput. Myyntiin voi laittaa myös erilaisia lippupaketteja, esimerkiksi pöytiä tai looseja voi myydä myös ennakkoon. 

Ostaminen tapahtumasivulta on tehty helpoksi. Emme rasita käyttäjiä pakoitetulla rekisteröitymisellä tai esimerkiksi turhalla mainonnalla.

Käytössä on laaja valikoima maksutapoja, Perinteisten kortti- ja verkkopankki maksutapojen lisäksi, meillä voit maksaa myös mm. MobilePaylla, ePassilla sekä Edenredillä. Kansainvälisiä maksajia varten meillä on käytössä myös PayPal. 

Räätälöinti

Tapahtumasivu ei ole vain valmis pohja, vaan se on tarvittaessa räätälöitävissä brändisi tarpeisiin. Käytössäsi on täysin räätälöityvä tapahtumasivu, joka noudattelee brändisi värimaailmaa ja ilmentää tapahtuman tunnelmaa. Lisäksi voimme lisätä erilaisia ominaisuuksia, kuten uutisosion ja linkkejä, jotta sivu palvelee monipuolisesti kävijöitä. 

Liity järjestäjäksi

Luo biletti.fi järjestäjätili

Ota yhteyttä

Järjestäjille Soita

Mikäli asiasi koskee ostettuja lippuja, laitathan viestiä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@biletti.fi