fbpx

1. Laita tapahtuma myyntiin

– jopa 5 minuutissa

2. Seuraa tapahtumasi myyntiä

– reaaliajassa

3. Saat tapahtuman tilityksen

– automaattisesti

 

Tapahtumajärjestäjää varten suunniteltu palvelu – hoida lipunmyynti vaivatta

Kotimainen Biletti.fi perustettiin vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla juuri tapahtumien järjestäjien vaihtelevia tarpeita. Hoidamme tapahtumasi lipunmyynnin siis juuri kuten sinä toivot. Itse suunniteltu ja toteutettu lipunmyyntijärjestelmämme takaa tapahtumajärjestäjälle helpon ja vaivattoman tavan myydä lippuja verkossa – olipa kyseessä sitten suuri tai pieni tapahtuma. 
Ilmainen rekisteröityminen

Rekisteröityminen järjestäjäksi

Ilmainen rekisteröityminen

Tapahtuman myyntiinlaitto

Ilmainen rekisteröityminen

Järjestäjän välityspalkkio

Ilmainen rekisteröityminen

Tarkastuslaitteet
ja tilitys

Kuinka Biletti.fi toimii?

Tunnukset ja tapahtuman luonti ilmaiseksi
Tapahtuman voit luoda ja laittaa myyntiin heti tunnukset saatuasi. Rekisteröityminen ja tapahtuman myyntiin laitto tapahtuu nopeasti ja helposti – mikä parasta, se on myös ilmaista. 

Räätälöitävissä oleva myyntijärjestelmä
Jokainen tapahtuma on erilainen, niinpä myös myynti voi vaatia räätälöityjä ratkaisuja. Biletti.fi-lipunmyyntijärjestelmä on täysin itse kehittämämme, joten pystymme toteuttamaan lähes mitä tahansa toiveita aina lipputyypeistä esimerkiksi paikoitettuihin salikarttoihin. Kysy rohkeasti! 

Reaaliaikainen lipunmyynnin seuranta ja täysi tapahtumahallinta
Sinun ei tarvitse elää epätietoisuudessa lipunmyynnin suhteen, sillä voit seurata tapahtuman lipunmyyntiä reaaliaikaisesti omilla tunnuksillasi. Biletti.fi-tapahtumajärjestäjänä sinulla on täysi hallinta tapahtumaasi liittyen. Määritä eri lipputyyppejä, myyntiaikoja ja paljon muuta.

Tuki tapahtumapäivänä
Olemme apunasi totta kai myös tapahtumapäivänä! Halutessasi saat meiltä avaimet käteen periaatteella kaikki tarvitsemasi laitteet lippujen tarkastamista, korttimaksuja ja käteistilitystä varten. Saatat tarvita myös lipunmyyjiä – kysy, niin me autamme. 

Automaattinen ja luotettava tilitys
Tilitys tapahtuu automaattisesti aina tapahtuman jälkeisen viikon maanantaina. Tilityksen yhteenvedon saat koska tahansa omasta hallintapaneelista. Tapahtumajärjestäjänä käytössäsi on myös asiantunteva Biletti.fi-asiakaspalvelu.

Tapahtumajärjestäjä lipunmyynti Biletti.fi kautta

Kysyttävää? 

Vastaamme mielellämme! Mikäli olet järjestämässä tapahtumaa tai haluat lisätietoa palveluistamme, täytäthän alta löytyvän lomakkeen.

Halutessasi voit myös olla suoraan yhteydessä meihin:
events@biletti.fi

Mikäli asiasi koskee ostettuja lippuja laitathan viestiä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@biletti.fi

Liity Biletti.fi järjestäjiin

lippujen myynti netissä – Biletti.fi tapahtumanjärjestäjälle

 

Biletti.fi – Tarina kotimaisen palvelun takana

Tapahtumajärjestäjiltä tapahtumajärjestäjille

Biletti perustettiin vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla tapahtumien järjestäjien vaihteleviin tarpeisiin. Sen taustalta löytyy pitkän uran tapahtumajärjestämisen parissa tehneitä henkilöitä, joiden kokemuksen avulla Biletti.fi:tä on alusta asti kehitetty huomioimaan kaikki lipunmyyntiin liittyvät tarpeet aina ennakkomyynnistä tapahtuman ovelle saakka.

Käyttöliittymämme mahdollistaa helpon ja nopean tavan tarkkailla ja hallinnoida lipunmyyntiä. Erilaisten ennakkolipputyyppien myyntiajankohtien määrittämisen lisäksi tarjoamme myös laajan kirjon statistiikkaa lipunmyynnissä ja halutessanne vaikkapa tekstiviesti-ilmoituksen sillä hetkellä, kun tapahtuman lipunmyynti on kattanut järjestäjän itsensä määrittämän rajan.

Ennakkolippujen myynnin lisäksi tarjoamme apuamme kaikkiin lipunmyynnin vaiheisiin. Meidän kauttamme saat lippujen tarkastamiseen liittyvän tekniikan lisäksi halutessasi apua myös lipunmyyntihenkilökunnan tarpeen kartoittamiseen. Meidän kauttamme saatte myös tarvittavan laitteiston maksujen vastaanottamiseen tapahtuman sisäänkäynnillä niin kortilla kuin käteiselläkin ja tarvittaessa hoidamme teille myös näiden tilitykset.

Tällä “avaimet käteen”-periaatteella haluamme vapauttaa järjestäjän energian muihin asioihin.

Jätä rohkeasti viestiä, niin keksimme sinulle yhdessä parhaimman ratkaisun, parhaimpaan hintaan!